Jan Rot overleden

Dit meldt zijn familie op sociale media. Oud-voetballer en quizmaster Frank Kramer 73 overleden.


Ncxtaf E2kpe8m

Misschien vind je dit ook interessant.

. 1 day agoROTTERDAM ANP - Jan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige leeftijd overleden. Zojuist is bekendgemaakt dat Jan Rot is overleden. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten.

Zijn familie meldt het verdrietige nieuws op social media. 1 day agoVandaag 1501 3 minuten Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. ANP Olaf Kaak.

Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven. 1 day agoJan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige leeftijd overleden. Vanaf zijn twaalfde kwam hij.

Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten. Soldaat van Oranje-acteur Dolf de Vries overleden. Vanmorgen heeft Jan vredig.

De zanger die bekend werd om zijn Nederlandse hertalingen maakte vorig jaar bekend ongeneeslijk ziek te zijn. Luister ook naar de AD Media Podcast. 22 april 2022.

Bekijk hieronder onze videos op het. Tekst gaat verder onder advertentie Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten luidt het bericht. - Over het overlijden van Jan Rot.

1 day agoZanger en componist Jan Rot 64 overleden Zanger Jan Rot is vanochtend op 64-jarige leeftijd overleden. 1 day agoZanger componist en schrijver Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden. De zanger componist en schrijver had uitgezaaide darmkanker.

Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven. 1 day agoZanger tekstschrijver en componist Jan Rot is overleden. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten staat er in het bericht.

1 day agoPortret van Jan Rot Foto. 1 day agoZanger componist en schrijver Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden. 1 day agoZanger Jan Rot 64 overleden.

Dat is bekendgemaakt in een bericht op zijn Facebookpagina. Team Mensenlinq in Nieuws. Hij overleed aan de gevolgen van uitgezaaide darmkanker.

1 day agoRotterdam - Jan Rot is vanochtend overleden. Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart. Zanger columnist en schrijver Jan Rot 64 overleden By rozegolf on 22 april 2022 Zanger columnist en schrijver Jan Rot is vrijdag overleden aan de gevolgen van darmkanker.

Al een tijd was bekend dat Rot ernstig ziek was. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten luidt het bericht. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten.

1 day agoZanger en componist Jan Rot is vanochtend op 64-jarige leeftijd overleden. Rot zal in stilte worden gecremeerd van een uitvaart is op zijn eigen verzoek geen sprake. Dat is bekendgemaakt in een bericht op zijn Facebookpagina.

Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart Het was een prachtig leven. Al een tijd was bekend dat Rot ernstig ziek was. 1 day agoDeze vrijdag is hij overleden 64 jaar oud.

De zanger componist en schrijver had uitgezaaide darmkanker. Hij leed aan terminale darmkanker. Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart.

1 day agoJan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige leeftijd overleden. Dat is bekendgemaakt in een bericht op zijn Facebookpagina. De zanger componist en schrijver had uitgezaaide darmkanker.

Gisteren 1830 - Seizoen 2 Afl. Hij was al geruime tijd ziek. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten luidt het bericht.

De in Indonesiƫ geboren Rot was sinds 1978 actief als muzikant. Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart. Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart.

Hij overleed aan de gevolgen van uitgezaaide darmkanker. Het nieuws is bekendgemaakt op zijn eigen socialemedia-accounts. Als zoon van een zendingsarts werd Jan Rot op Eerste Kerstdag 1957 geboren in Makassar op het Indonesische eiland Sulawesi.

22 april 2022 Redactie Nieuws 0. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten luidt het bericht. Jan Rot is vrijdagochtend overleden.

De zanger componist en schrijver had uitgezaaide darmkanker. Zijn overlijden is bekendgemaakt op zijn sociale media. Begin deze maand zei de ongeneeslijk zieke zanger dat hij nog maar enkele.

Eerder deze maand meldde hij dat zijn conditie achteruit aan het gaan was. Zanger componist schrijver en taalvirtuoos Jan Rot is vandaag op 64-jarige leeftijd overleden. Ik blijf bij je ook als ik er niet meer ben.

Hij werd 64 jaar oud. Dat melden zijn nabestaanden op Instagram. 1 day agoAMSTERDAM - Zanger en liedjesschrijver Jan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige keeftijd overleden.

Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart. De zanger die de laatste jaren een echte Rotterdammer werd is 64 jaar geworden. Vandaag verscheen het verdrietige nieuws op zijn Facebookpagina.

1 day agoDe Rotterdamse zanger en schrijver Jan Rot is overleden. Vandaag verscheen het verdrietige nieuws op zijn Facebookpagina. Goede vrienden Bill van Dijk en Jakob Klaasse stonden regelmatig met Rot op de planken en eren hem.

De dood kondigde zich al enige tijd aan bij de zanger componist en tekstschrijver die te kampen had met uitgezaaide darmkanker. Jan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige leeftijd overleden. 1 day agoJan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige leeftijd overleden.

Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart. Jan Rot is overleden. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten.

Hij was al geruime tijd ziek. Dat is bekendgemaakt in een bericht op zijn Facebookpagina. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten.

Zanger componist en schrijver Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden. Dit meldt zijn familie op sociale media. Ik blijf bij je ook als ik er niet meer ben waren zijn laatste woorden.

Zanger Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden. De zanger componist en schrijver had uitgezaaide darmkanker. Dat is bekendgemaakt in een bericht op zijn Facebookpagina.

1 day agoZanger Jan Rot is vanochtend op 64-jarige leeftijd overleden. Jan Rot Makassar 251257-Rotterdam 220422. Hij noemde zichzelf ooit een hetero die op jongens valt een hotero een samentrekking van homo en.

Rot was open over de naderende dood en had tot aan vorige week een column in het Algemeen Dagblad.


Bn Ers Reageren Aangeslagen Op Overlijden Jan Rot Rtl Boulevard


Uqjzekgp65zjqm


Z87uxhnln6om M


Ik Hou Van Jou Jan Rot Wijze Woorden Mooie Woorden Teksten


Z0 Vu9ab0sbcvm


Verdrietig Nieuws Zanger En Taalkunstenaar Jan Rot 64 Overleden Nouveau


Liomyh3og1ad M


Gvyqo3wlwgk Um


S8d56xgnwbqtfm


Etp0wf9wwefa M


Jan Rot Ontroerd Door Alle Berichten Na Operatie Sterren Telegraaf Nl


Zanger En Componist Jan Rot 64 Overleden Nos


Z0 Vu9ab0sbcvm


26caezitlspepm


Zanger Jan Rot Is Ongeneeslijk Ziek Op1


Fsvjuhr80k 8zm


26caezitlspepm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel